En ægte respektfuld bæredygtig virksomhed

En ægte respektfuld bæredygtig virksomhed

Respektfuld
Bæredygtighed.
Respektfuld Bæredygtighed.

Uanset om du leder efter tøj til en afslappet dag eller den perfekte aften ude, vil du sandsynligvis ikke have, at du skader miljøet.

 

Den ekstremt skadelige effekt af ”fast fashion” på miljøet er ingen nyhed. Udover at være ansvarlig for næsten 10% af de globale kulstofemissioner, er ”fast fashion” industrien også kendt for mængden af ressourcer den spilder, og millioner af stykker tøj, der ender på lossepladser hver dag. Den gode nyhed er, at med Hedrix’s tøj gør det ikke! – Vi producerer kun det tøj du selv bestiller.

Men den gode nyhed er, at med det ikke er tilfældet med tøj fra HEDRIX
Men den gode nyhed er, at med det ikke er tilfældet med tøj fra HEDRIX
Der er lidt dårlige nyheder ...
Der er lidt dårlige nyheder ...

”FAST FASHION'S” effekt på naturen

92 Millioner tons tekstilaffald
produceres hvert år
Antallet af gange en
beklædningsgenstand bæres er
faldet med omkring 36% på 15 år
Tøjindustrien er
ansvarlig for 20% af
det globale spildevand
Det tager 20.000 liter
vand at producere
et kilo bomuld
Fast fashion brands
producerer dobbelt så meget
tøj i dag som i 2000
Men de gode nyheder er ...
Men de gode nyheder er ...

En modeerklæring
med en minimal effekt.

En modeerklæring
med en minimal effekt.

Vi er ligesom dig! Vi elsker at vælge den rigtige påklædning, den der bedst beskriver vores humør, vores personlighed, vores følelser … Mere end nogensinde føler vi kærlighed og ansvar for vores planet. Det er derfor vi sikre, at Hedrix’s aktiviteter har så minimal effekt på miljøet som muligt. Så fremtidige generationer har en smuk verden at udforske og skabe dejlige minder i. Vi gør hele tiden vores bedste for at reducere vores miljøpåvirkning og for at producere bæredygtigt tøj.

Gå med det tøj, der skaber forandringen.

Gå med det tøj, der skaber forandringen.

5 PRINCIPPER FOR VORES “ZERO WASTE” MANIFEST

MADE TO ORDER.

MADE TO ORDER.

Vi er en ordreproducerende virksomhed. Når du placerer en ordre på vores webshop, tager vi ikke bare dine varer fra en hylde. Altså producerer vi først et stykke tøj når vi modtager en ordre! Samtidig er vi meget stolte af, at vi kan fremstille tøjet ekstremt godt og hurtigt. Dette koncept giver os friheden til ikke at opbygge store lagerbeholdninger af varer, hvoraf mange sandsynligvis ville ende på en losseplads, fordi de ikke er blevet solgt eller fordi de er gået af mode.

HOLDBARHED

HOLDBARHED

Vores tøj har stor holdbarhed. Alle vil gerne benytte deres yndlingstøj utallige gange. Vi fremstiller vores tøj af nøje udvalgt OEKO-TEX® bomuld, så stol på os, når vi siger, at tøj fra Hedrix holder. Vi står inde for alt, hvad vi laver. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, når du modtager dem, eller hvis vores produkter ikke opfylder dine forventninger, har du 100 dage til at returnere dem uden yderligere omkostninger.

100% Tilfredshed
Garanteret

100% Tilfredshed Garanteret

Vi står inde for alt, hvad vi laver. Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, når du modtager dem, eller hvis vores produkter ikke opfylder dine forventninger, har du 100 dage til at returnere dem uden yderligere omkostninger.

1 ordre = 1 Træ

1 ordre = 1 Træ

For hver ordre, du placerer hos Hedrix, planter vi et træ som en del af vores partners NGO’s forskellige genplantningsindsatser. Hedrix-tøj er derfor ikke bare stilfuldt og behageligt – det hjælper faktisk med at reducere CO2-udledningen til atmosfæren og hjælper med at genoprette de truede dyrearter! Hvis du udligner flere emissioner, end din arbejdsstyrke er ansvarlig for at udlede, har du en positiv arbejdsstyrke! Det er, hvad Hedrix og vores produktionspartnere forsøger at gøre. Så hvis du vil have stilfuldt tøj uden frygt for dets miljøpåvirkninger, så kan du stole på Hedrix’ bæredygtige tøj.

En arbejdskraft, der er positiv
for planeten WORKFORCE.

En arbejdskraft, der er positiv
for planeten WORKFORCE.

Hvis du udligner flere emissioner, end din arbejdsstyrke er ansvarlig for at udlede, har du en positiv arbejdsstyrke! Det er, hvad Hedrix og vores produktionspartnere forsøger at gøre. Så hvis du vil have stilfuldt tøj uden frygt for dets miljøpåvirkninger, så kan du stole på Hedrix’ bæredygtige tøj.

Luk Min kurv
Luk Ønskeliste
Close Recently Viewed
Luk
Luk
Kategorier