Inspiration x Kreativitet x Personlighed

Vores mission er det der driver os, nemlig at gøre alt for at give alle mennesker frihed til at udtrykke deres personlighed.

Det gør vi, da vi har skabt et af verdens mest brede udvalg af stilfulde og komfortable modeprodukter til de bedste markedspriser.

Uanset om du leder efter tøj til en afslappet dag ude eller de perfekte styles til en aften, så kan du skille dig ud fra mængden og lave dit fashion statement.

Vælg mellem tusindvis af designs, der passer til din stil

Hedrix familie

Vi er her for at skabe store ting. Dette gælder ikke kun for vores produkter.
At arbejde i Hedrix-teamet er et en passion for os, og vi leder altid efter exceptionelle mennesker til at tage på dette eventyr med os.

Det, der gør os til et team, er vores passion for at løse udfordringer, være innovative og kreative i alt, hvad vi laver, og arbejde hen imod at have en reel indflydelse og stræbe efter at nå fælles mål.

Dette er, hvad vi har til fælles, men der er en masser af ting, der gør os anderledes.

Vi er stolte af at fremme inklusion og mangfoldighed hos Hedrix – uanset race, nationalitet, køn, religion eller seksuel orientering – er der altid plads til exceptionelle individer i vores team.

1 ordre = 1 træ

For hver ordre, du afgiver på Hedrix, vil vi plante et træ som en del af vores partner-NGO’s forskellige genplantningsbestræbelser. Dit Hedrix-tøj er derfor ikke bare stilfuldt og behageligt – det hjælper faktisk med at reducere CO2-udledningen i atmosfæren og hjælper med at genvinde dyrerigets tabte levesteder! Find mere om vores miljøpolitik her.

Luk Min kurv
Luk Ønskeliste
Close Recently Viewed
Luk
Luk
Kategorier